Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не превзеха "Тича"! Черно море изплува в последния миг срещу Арда Кърджали (ВИДЕО)

15 септември 2024, 18:59 часа • 2080 прочитания

Черно море и Арда завършиха 1:1 в интригуващ двубой от efbet Лига. Феликс Ебоа Ебоа засече с глава центриране на Борислав Цонев и откри резултата в 14-ата минута. В добавеното време на мача Живко Атанасов материализира хубаво нападение на "моряците" и изравни, за да продължи серията без загуба у дома на своя тим.

Черно море стигна до хикс в края

Срещата започна равностойно. В 14-ата минута обаче гостите откриха резултата. Борислав Цонев центрира от корнер, а Ебоа Ебоа се извиси над всички и засече за 0:1. Възпитаниците на Илиан Илиев опитаха да отговорят. До почивката на Анатоли Господинов така и не му се наложи да демонстрира рефлекс.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Кабаков изгони Ивелин Попов, но Ботев би в Стара Загора! Славия изгоря в 5-голов трилър в София (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

В търсене на изравняване треньорът на домакините пусна в игра Клаудиу Кешеру и Едгар Пашеко, които замениха Брено Тешейра и Асен Дончев. Именно пред Пашеко се откри добра възможност. Неговият шут бе уловен, а 180 секунди по-късно гол на Станислав Иванов бе отменен заради засада.

Живко Атанасов е герой за "моряците"

Териториалният натиск на Черно море можеше да се материализира в 87-ата минута, когато Василев не успя да засече перфектно центриране от изгодна позиция. В петата минута от добавеното време Кешеру отклони към Пашеко, чийто успореден пас бе засечен от Атанасов за крайното 1:1.

ОЩЕ: "Само при нас ли има гъби?!": Валентин Михов критикува терените, но подкрепи Георги Иванов

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес