Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Не отговаря на истината" се оказа истина: Левски взе играч от Първа лига! (СНИМКИ)

22 януари 2024, 16:26 часа • 3435 прочитания

Ръководството на Левски официално обяви втори входящ трансфер през настоящия зимен трансферен прозорец. На "Герена" акостира футболистът на Хебър Пазарджик Карлос Охене, който подписа договор със "сините" за срок от една година и половина.

Левски все пак привлече играч от Първа лига

Охене има престои в няколко български клуба - на два пъти в Берое (общо 89 мача с 4 гола), Царско село (11 мача), ЦСКА 1948 (19 мача) и за последно Хебър, където записа 19 мача. Той напуска тима от Пазарджик, за да продължи кариерата си в Левски.

ОЩЕ: Първият входящ зимен трансфер на Левски 

✍️ „ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Карлос Охене. Контрактът с ганайския футболист е за срок от една година...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Понеделник, 22 януари 2024 г.

Карлос Охене подписа със "сините"

Карлос Охене, който тази година ще навърши 31 години, има престои и в кипърските Алки Ларнака и АЕЛ Лимасол. Неговият трансфер бе належащ, след като стана ясно, че Левски няма да може да задържи един от основните си полузащитници Андриан Краев.

Левски нямаше намерение да преговаря с футболисти от Първа лига

Любопитното е, че в началото на месеца Левски обяви, че не води преговори с футболисти от Първа лига и не възнамерява да го прави. "Сините" заявиха тогава, че подобни информации не отговарят на истината. Само две седмици по-късно обаче клубът взе такъв футболист.

Левски

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес