Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наско Сираков: Думата „фалит“ вече е много далеч в миналото на Левски

10 юли 2024, 11:06 часа • 2585 прочитания

„Думата „фалит“ вече е много далеч в миналото на Левски“. Това заяви мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков в интервю за колегите от „Мач Телеграф“. Босът на столичния гранд допълни, че за първи път от четири години е дошъл моментът Левски да гради отбор, не за да продава, а да се бори за трофеи.

Наско Сираков бе категоричен, че в момента Левски може много по-спокойно да гледа към бъдещето и клубът по никакъв начин не е заплашен от фалит. Той също така коментира и приходите на „сините“, които идват от продажба на билети, абонаментни карти, членски карти и фен артикули.

„Можем много по-спокойно да гледаме към бъдещето“

Левски

„За първи път от четири години е дошъл моментът Левски да изгражда отбор, не за да продава след това, а за да се бори за трофеи, а догодина живот и здраве да търси добро представяне в Европа. Не живеем с мисълта, че на всяка цена трябва да развием футболист и после да го продадем, за да оцелеем, както беше досега“.

„Сега ситуацията е по-различна. На базата на договорката, която постигнахме с генералния спонсор, приходите бяха силно завишени. Печелим, разбира се, много и от любовта на феновете на Левски, която се изразява в посещение на мачове, абонаментни карти, членски карти и покупките в магазина. Магазинът е това, което до голяма степен спаси Левски от най-тъмните дебри, където бе попаднал“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Хегемонът Лудогорец ще царува колкото Стефка Костадинова

„Левски е излязъл на друго ниво и можем много по-спокойно да гледаме към бъдещето, без по никакъв начин да е заплашен от фалит, приказки, които и в момента продължават да се чуват. Думата „фалит“ вече е много далеч в миналото“, заяви Сираков.

Вчера Левски представи нов централен нападател, който пристигна от португалската Лига 3.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес