Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-накрая: Треньорът на ЦСКА обяви раздялата с несериозен защитник, каза кога чака новите

29 юни 2024, 22:07 часа

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич обяви дългоочаквана раздяла с несериозен защитник. Става въпрос за нидерландеца Брадли де Нойер. Както е известно, крайният бранител се държи много непрофесионално в последните месеци и бе само въпрос на време да бъде натирен от „червените“.

Реклама

Стипич говори пред медиите след победата на ЦСКА над румънския Политехника Яш. Специалистът разкри кога чака нови футболисти в състава. Както е известно, до момента „армейците“ взеха само един нов играч – Иван Тасев, който пристигна от Пирин Благоевград.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В ЦСКА май пак си "играйкат", напук на големите заявки

„Де Нойер показа, че не е футболист за ЦСКА“

Брадли де Нойер

Трета поредна победа, няма как да не бъда доволен, но ни чака много работа, защото видяхте, че и първото, и второто полувреме бяхме уморени, което се отрази на нашата игра. Доволен съм на фона на интензивната подготовка. Целта е с всяка следваща среща да сме по-добри“.

„Следващата седмица чакаме нови играчи. Нашите директори работят много ефективно. Като чета това, което пише в българските медии, виждам какво е желанието им, а и на феновете. Мога да кажа, че сте близо. Ще видим какво ще се случи в близките дни“.

Брадли де Нойер показа, че не е футболист с профила за ЦСКА. Позитивен е, засмян, пуска шеги, но в момента мога да му пожелая успех в бъдещата кариера“, обясни Томислав Стипич след успеха срещу Политехника Яш.

Онзи ден пък директор в ЦСКА разясни какво се случва със селекцията и посочи на кои постове трябват играчи.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес