Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мило Борисов: Поканих фенове на Левски на среща, дълговете към НАП намаляват

27 юни 2023, 17:11 часа • 1490 прочитания

Собственикът на генералния спонсор на ЛевскиМило Борисов, заяви, че е поканил фенове на „сините“ на среща, на която да коментират наболели въпроси свързани с клуба. Това съобщиха колегите от „Gol.bg“, цитирани от „Тема спорт“.

Както е известно привържениците на столичния гранд скочиха на компанията, която управлява бизнесменът, както и на ръководството на клуба, тъй като продължава да има неяснота около задълженията, както и около въпроса кой точно управлява Левски.

Рожденият ден на бизнесмена

Вчера пък Борисов имаше рожден ден и получи поздравления по случай празника от ръководството на „сините“, което използва социалните канали на тима. Това отприщи вълна от недоволство у феновете и в крайна сметка се наложи от Левски да ограничат коментарите по въпроса под публикацията си.

Мило Борисов

„Повечето коментари по случай моя рожден ден бяха положителни, но имаше и критични, затова поканих някои от феновете на среща, за да коментираме въпросите, които задават. Не бягам от диалог с привържениците и бих се радвал на среща с тях. Виждам, че имат много въпроси лично към мен и с удоволствие ще отговоря, стига това да е в моите компетенции като краен собственик на генералния спонсор на Левски.

Дълговете към НАП

„Тук е мястото да изкажа благодарност на ръководството на Левски, че за първи път от 2020 година дългът към НАП намалява и скоро ще има официално съобщение от ПФК „Левски“ с точни цифри за първото полугодие на 2023 година“.

Трансферът на Ел Джемили

„Искам да отбележа, че чрез Фондация „Спорт в България“, на която аз и сестра ми Роси МакКий сме учредители, през месеците април и май на текущата година направихме целеви дарения от общо 180 000 лева, с които ПФК „Левски“ заплати трансфера на Джевад Ел Джамили“.

Джевад ел Джемили

„Надяваме се, че този млад футболист тепърва ще покаже качества и ще допълни сполучливо селекцията в клуба. Има и много други въпроси, на които с удоволствие ще отговоря на открита среща с привържениците на ПФК „Левски“, каза Борисов.

След три дни пък Георги Миланов ще има право да тренира с Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес