Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – Петрокуб: Кога и къде да гледаме мача в Лига Европа?

22 август 2024, 07:00 часа • 3389 прочитания

Лудогорец приема днес молдовския Петрокуб в първи двубой от плейофа за Лига Европа. "Орлите" не сполучиха със своята мисия да влязат в груповата фаза на Шампионска лига, но сега могат частично да се реваншират на феновете си с участие в същинския етап на втория по сила европейски клубен турнир.

Лудогорец – Петрокуб: Начален час и ТВ

Първият мач между Лудогорец и Петрокуб ще се състои на "Хювефарма Арена", където преди десетина дни "орлите" катастрофираха срещу Карабах. След това обаче възпитаниците на новия старши треньор Захари Сираков надвиха Левски в дербито от петия кръг на Първа лига.

ОЩЕ: Захари Сираков: Надявам се да вземем добър аванс преди реванша с Петрокуб (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

В колко часа започва Лудогорец – Петрокуб?

Именно на втори пореден успех ще се надява българският хегемон днес. Последните две нови попълнения на Лудогорец Георги Русев и Агибу Камара попаднаха в групата на шампионите за мачовете в Лига Европа. Срещата стартира в 21:00 часа българско време.

Коя телевизия ще дава Лудогорец – Петрокуб?

Мачът между Лудогорец и Петрокуб ще бъде излъчван пряко по телевизията. Каналът, който ще предава срещата, е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате сблъсъка, то може да проследите Лудогорец - Петрокуб НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес