Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец опитва да удължи договора на голяма звезда

12 август 2024, 10:03 часа • 590 прочитания

Ръководството на Лудогорец ще опита да удължи договора на една от големите звезди на отбора. Става въпрос за полския национал Якуб Пьотровски. Това информираха колегите от „Тема спорт“. 26-годишният полузащитник има контракт с „орлите“ до лятото на 2025-та и от 1 януари е свободен да преговаря с всеки един друг клуб, където да премине без пари, след като споразумението му с разградчани изтече.

Пьотровски има споразумение с шефовете на Лудогорец

Както е известно, към Якуб Пьотровски има сериозен интерес от доста клубове от чужбина. За момента шефовете на Лудогорец не бързат да продават поляка, тъй като основната цел пред тима на Георги Дерменджиев е влизане в групите на Шампионска лига.

Още през миналия сезон ръководството на разградчани и халфът са постигнали договорка, че той ще остане в тима до края на квалификациите за влизане в групите на най-комерсиалния турнир. Ако пристигне обаче оферта, която задоволява него и клуба, то тя ще бъде приета броени дни преди затварянето на трансферния прозорец.

Якуб Пьотровски

Договорът на полския халф с разградчани изтича

В случай, че Пьотровски не бъде продаден до 1 септември, то той ще остане в Лудогорец. Изтичането на договора му обаче поставя клуба в много деликатна ситуация, тъй като цената му ще спадне драстично, ако до края на контракта му остават по-малко от шест месеца. Шефовете на „орлите“ са наясно с това и поради тази причина ще стартират преговори с играча за подновяване на споразумението му.

Преди дни Лудогорец преотстъпи защитник в елита на Турция.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес