Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – Локомотив Пловдив: Кога и къде да гледаме дербито в Първа лига?

06 октомври 2024, 12:13 часа • 761 прочитания

Лудогорец посреща днес Локомотив Пловдив в много здрав сблъсък от 11-ия кръг на Първа лига. Двубоят обещава да бъде изключително интересен, тъй като двата тима са в коренно различна ситуация. „Орлите“ са лидер в класирането, докато Локомотив Пловдив е разкъсван от скандали в последните седмици.

Лудогорец – Локомотив: Начален час и ТВ

В предни кръг на Първа лига Лудогорец победи Ботев Враца с 2:0 като гост. Преди дни разградчани направиха равенство 0:0 при визитата си на чешкия Виктория Пилзен в Лига Европа.

Локомотив Пловдив пък допусна поредна издънка на свой терен, след като отстъпи пред Крумовград с 0:2. В момента „смърфовете“ са на 10-та позиция във временното класиране с 12 точки.

Локомотив Пловдив

В колко часа започва Лудогорец – Локомотив Пловдив?

Двубоят между Лудогорец и Локомотив Пловдив е последен в днешната програма на Първа лига. Срещата ще се проведе на стадиона на разградчани - „Хювефарма Арена“, и стартира в 20:00 часа.

Коя телевизия ще излъчва Лудогорец – Локомотив?

Мачът между Лудогорец и Локомотив Пловдив ще бъде излъчван пряко по телевизията. Каналът, който ще предава срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Лудогорец – Локомотив Пловдив НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес