Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец иска капитана на десетия в Ла Лига

10 януари 2024, 12:52 часа
Реклама

Лудогорец проявява сериозен интерес към капитана на десетия в испанската Ла Лига Лас ПалмасНуке Мфулу. Това съобщиха медиите в страната. Според информациите френският дефанзивен халф попада в трансферните планове на родния шампион, но все още не е ясно дали „орлите“ ще успеят да го привлекат.

Реклама

Лудогорец има сериозна конкуренция за подписа му 

Освен от страна на Лудогорец сериозен интерес към 29-годишния полузащитник има още от Еспаньол, както и от няколко турски клуба. Мфулу има договор с Лас Палмас до лятото на 2025-та. Според авторитетния сайт „Tranfermarkt“ цената на французина е 800 хиляди евро, което няма да се окаже проблем за разградчани. За момента обаче няма нито една официална оферта за правата на играча.

Нуке Мфулу Педри

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА се мотае със селекцията и това ще се окаже пагубно

Кариерата на Нуке Мфулу

Нуке Мфулу е юноша на Страсбург. В кариерата си е играл още за втория отбор на Лил, Реймс, Ред Стар, както и Елче. Именно от испанския тим той преминава в Лас Палмас през лятото на 2021-ва. Той има общо 69 мача за тима във всички турнири, в които се е отчел с една асистенция. През настоящия сезон халфът не се радва на много игрово време, тъй като първо се лекува от малария, а след това бе контузен. До момента през кампанията той има общо 8 двубоя.

Вчера се заговори, че тим от Ла Лига ще отмъкне румънски национал под носа на Лудогорец.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес