Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – ЦСКА: Кога и къде да гледаме дербито на старта на Първа лига?

21 юли 2024, 08:00 часа • 5175 прочитания

Шампионът на България Лудогорец приема днес ЦСКА в дербито на първия кръг на Първа лига. Двубоят обещава да бъде много интересен, тъй като именно „червените“ са основния конкурент на разградчани в последните няколко години. 

Лудогорец – ЦСКА: Начален час и ТВ

Лудогорец има преднина пред ЦСКА в спортно-технически план, тъй като „орлите“ изиграха вече два официални мача. Тимът на Георги Дерменджиев срещна шампиона на Грузия Динамо Батуми в първия квалификационен кръг на Шампионска лига, като продължава напред след победа у дома с 3:1 и поражение като гост с 0:1.

ЦСКА пък няма да играе в Европа през настоящата кампания след ужасяващия край на миналия сезон. След провала на кампанията „червените“ назначиха нов треньор – Томислав Стипич. „Армейците“ са в период на реорганизация на всички нива и ще бъде любопитно как ще се представят срещу 13-кратния шампион на България.

ЦСКА Лудогорец

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Евро 2024 свърши, време е за Първа лига

В колко часа започва Лудогорец – ЦСКА?

Дербито между Лудогорец и ЦСКА е насрочено за тази вечер от 21:15 часа. Срещата ще се състои на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Двубоят няма да може да бъде посетен от фенове на гостите, заради наказание.

Коя телевизия ще предава Лудогорец- ЦСКА?

Мачът между Лудогорец и ЦСКА ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва дербито от първия кръг на родното първенство е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Лудогорец – ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък директор в Лудогорец обяви, че вижда ентусиазма в ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес