Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – Арда: Кога и къде да гледаме срещата от третия кръг на Първа лига?

03 август 2024, 10:43 часа • 1652 прочитания

Лудогорец приема днес Арда Кърджали в мач от третия кръг на родната Първа лига. Това ще бъде едва втория двубой на шампионите в българското първенство, след като те отложиха срещата си със Славия, която трябваше да се състои миналия уикенд, заради участието им в Шампионска лига.

Лудогорец – Арда: Начален час и ТВ

Лудогорец стартира с много важна победа сезона в Първа лига, след като в първия кръг се наложи с минималното 1:0 над големия си съперник – ЦСКА. За последно „орлите“ играха мач реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига като загубиха от Динамо Минск с 0:1, но продължиха напред в най-комерсиалния турнир.

Арда пък започна кампанията в първенството със загуба като гост на Локомотив Пловдив с 0:1. След това обаче момчетата на Александър Тунчев намериха своя ритъм и се наложиха над състава на Крумовград с 1:0.

Арда Кърджали

В колко часа започва Лудогорец – Арда?

Срещата между Лудогорец и Арда Кърджали е втора в днешната програма на Първа лига. Двубоят ще започне в 21:15 часа. Мачът ще се състои на стадиона на българския шампион - „Хювефарма Арена“ в Разград.

Коя телевизия ще предава Лудогорец – Арда?

Мачът между Лудогорец и Арда ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Лудогорец – Арда НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Преди дни пък се заговори, че Лудогорец иска да привлече водещ халф на ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес