Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любослав Пенев пак на хоризонта: ЦСКА преговаря с Ел Голеадор?

26 август 2024, 12:23 часа • 5017 прочитания

Спекулациите около треньорския пост в ЦСКА продължават с пълна сила. Сега на повърхността изплува името на Любослав Пенев, който според колегите от Dir.bg води преговори с ръководството на "червените" да поеме отбора след уволнението на Томислав Стипич.

ЦСКА си връща Любослав Пенев?

В последните часове се спекулираше с името на Александър Томаш, но специалистът е отклонил офертата. След това се появи информация и за Ивайло Петев, който е дал принципно съгласие да поеме ЦСКА. Сега обаче се завъртя и името на многократно назначавания в ЦСКА Любо Пенев.

Любослав Пенев

Ел Голеадор си тръгна със скандал от отбора на Гриша Ганчев

Ел Голеадор има четири престоя като треньор в ЦСКА. За последно той работи на "Армията" през 2021-ва, като си тръгна със скандал. Тогава обаче "червените" бяха ръководени от Гриша Ганчев, а промяната в клубната собственост може да убеди Пенев да се върне в ЦСКА.

В момента Любослав Пенев води отбора на Локомотив Пловдив. Пенев бе свързван с ЦСКА и през април, когато се готвеше уволнението на Нестор ел Маестро. Тогава обаче постът бе зает от Стамен Белчев, който изкара до края на сезона, преди да дойде назначението на Стипич.

Методи Томанов и Стойчо Младенов също спрягани за ЦСКА

Иначе в медийното пространство се заговори и за сценарий със селекционерски пост за Методи Томанов, който да движи и трансферите. Той има богат опит като скаут, а освен това може да сформира екип с някогашния си съотборник в ЦСКА Стойчо Младенов, твърди "Тема Спорт".

ОЩЕ: "Гриша Ганчев има два основни гряха към ЦСКА"

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес