Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски взима само свободни агенти през лятото

30 април 2014, 11:56 часа • 13513 прочитания

Лятната селекция на Левски ще бъде колкото мащабна, толкова и евтина. За момента клубът не планира да заделя сериозни средства за нови играчи, тъй като финансовата му ситуация не е розова. Заради това бъдещият спортен директор на "сините" Георги Иванов на първо време ще привлича само свободни агенти.

Гонзо вече е набелязал една дузина играчи. И е започнал да води преговори с тях. Засега погледът му е насочен към вътрешния пазар. В списъка му попадат играчи от Локо Пд, Черно море, Черноморец, Берое. Приоритет номер 1 пред Иванов ще е да изгради нова отбрана. В момента това е най-слабото звено на отбора. И след това Гонзо ще мисли как да стяга другите линии.

От сегашните защитници на "сините" със сигурност остава единствено Аймен Белаид. Все още не е взето окончателно решение за Павел Чмовш. Същата е и ситуацията с Дъстли Мулдер. За да продължи да носи синята фланелка, холандецът ще трябва да намали заплатата си. В момента тя е около 12 хиляди евро. Вече се водят разговори за прекратяването на контракта на левия бек Рикардо Нунеш.

На „Герена" се готвят за стягане на коланите от новия сезон - ще има рестрикция в бюджета, което означава и по-малки суми за месечни възнаграждения на футболистите.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес