Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски търси играч на ключова позиция в схемата на Станислав Генчев

04 септември 2024, 11:28 часа • 662 прочитания

Ръководството на Левски разглежда няколко опции за подсилване в средата на терена. Желанието на "сините" е да привлекат плеймейкър, но треньорът Станислав Генчев не иска нов футболист на всяка цена, а предпочита да се сдобие с качество. Ако не се стигне сега до входящ трансфер, през зимната пауза със сигурност на "Герена" ще акостира креативен полузащитник.

Левски търси плеймейкър

Информацията съобщават колегите от "Тема Спорт. Столичани ще имат бюджет за взимането на свободни агенти след продажбите на Пламен Андреев във Фейенорд и Хосе Кордоба в Норич. По този начин Левски ще има възможността да покрие финансовите изисквания на одобрения от щаба на Генчев състезател.

ОЩЕ: Скандалът с програмата на Първа лига: Излъга ли БФС за причините?

ВАР-ът на Actualno

Ако не сега - през зимата

Екипът на специалиста гледа задълбочено предложените играчи, но не бърза да осъществява сделка. Според информацията ако "сините" не си харесат свободен агент по време на паузата за националните отбори, то през зимния трансфер прозорец са готови да заплатят за привличането на нов плеймейкър.

В същото време Левски ще направи всичко възможно да се сдобие и с нов вратар. Очаква се той да е чужденец. Само преди дни пък още един халф на "сините" премина в Септември под наем (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес