Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски се разминава с конкурент на Пламен Андреев, опитният страж иска огромна заплата

08 юни 2024, 13:36 часа
Реклама

Левски най-вероятно ще се размине с една от трансферните си цели това лято. Става въпрос за канадския национал Милан Борян, който бе силно желан от новия треньор на „сините“ Станислав Генчев. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Както е известно, двамата работиха заедно в Лудогорец, а сега младият специалист иска да го вземе и на „Герена“.

Генчев иска да вземе вратар

Наскоро Генчев обяви, че иска да вземе опитен вратар, който да бъде конкуренция на Пламен Андреев и младокът да се учи от него. Поради тази причина наставникът искаше да привлече Милан Борян, който в момента играе под наем в Слован Братислава от Цървена звезда. 36-годишният страж има договор със сръбския гранд до лятото на 2026-та, но най-вероятно контрактът ще бъде прекратен и той ще стане свободен агент.

Милан Борян

ОЩЕ: Левски чака бразилец и португалец до дни

Борян иска 15 000 евро на месец

Поради тази причина от Левски са се свързали с Борян, който е дал съгласието си да премине на „Герена“. Националът на Канада обаче е поискал заплата в размер на 15 хиляди евро на месец, докато „сините“ могат да му предложат два пъти по-малко пари – 7500. Затова и на този етап преминаването на опитния вратар при „сините“ е малко вероятно да се случи.

По-рано днес шеф на Крумовград разкри какво се случва с трансфера на Алекс Колев в Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес