Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски официално продаде Пламен Андреев на Фейенорд!

31 август 2024, 22:20 часа • 2093 прочитания

Ръководството на Левски съобщи за официалната продажба на вратаря Пламен Андреев в нидерландския Фейенорд. "Сините" публикуваха информацията в своите социални канали. Според медийни публикации столичният гранд ще прибере над 2 млн. лева за сделката.

Левски продаде Пламен Андреев

Андреев направи дебют за мъжкия тим на Левски на 23 май 2021 година. За "сините" юношата на клуба записа 89 мача във всички турнири, в които се отчете с 53 "сухи" мрежи. От началото на новия сезон той изигра 5 мача, в 4 от които не допусна гол във вратата си.

ОЩЕ: Спартак Варна и Левски не намериха път към гола, но остават на върха в Първа лига (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Постиженията на младия страж със "синята" фланелка

Пламен Андреев е носител на Купата на България през 2022 година и най-добър млад футболист за сезон 2022/2023 година. Рекордьор за Левски по мачове без допуснат гол в един сезон - 22 двубоя. Очаква се в касата на Левски да влязат около 1,2 милиона евро от продажбата на стража (или над 2 милиона лева).

"Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски благодарят на Пламен Андреев за високия професионализъм, всеотдайността му и прекрасните мигове със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи", написаха от "Герена".

Предни дни се заговори, че Левски вече е набелязал заместник на Пламен Андреев (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес