Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски обяви програмата си до 9 юли, предстоят две контроли

03 юли 2023, 10:13 часа • 2848 прочитания

Левски продължава подготвителния си лагер в Правец. С публикация на своя официален уебсайт "сините" обявиха програмата на отбора за новата седмица. Столичани ще изиграят две контролни срещи до 9 юли. Във вторник, 4 юли, ще се изправят срещу втородивизионния Марица Пловдив, от 10:30 часа. В събота, 8 юли, възпитаниците на Николай Костов ще премерят сили с кипърския АПОЕЛ Никозия от 18:00 часа.

В понеделник и четвъртък футболистите на Левски ще тренират двуразово, докато в сряда и петък те ще проведат по едно занимание, а неделя ще бъде почивен ден за тима. Преди сблъсъка с АПОЕЛ в събота е предвидена и сутрешна тренировка. До момента "сините" изиграха една проверка в Правец, завършила с успех над Етър. Преди да заминат за Правец те победиха и Пирин Благоевград на стадион "Георги Аспарухов" с 2:1.

ОЩЕ: Костов обяви голяма промяна в Левски и призна за преговори с любимец на "сините"

В първия кръг от новия сезон в efbet Лига Левски се изправя като домакин срещу ЦСКА 1948. Двубоят ще се играе в събота, 15 юли, от 18:45 часа. Междувременно стана ясно, че Георги Миланов все още умува дали да приеме офертата на клуба.

Очаквайте рубриката "ВАР-ът на Actualno" с футболни коментари и анализи

🏟Програмата на представителния отбор на „Левски“ на подготвителния лагер в Правец до неделя, 9 юли е следната: 3 юли,...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Неделя, 2 юли 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес