Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски има нов спонсор (СНИМКА)

15 октомври 2024, 15:07 часа • 798 прочитания

Ръководството на Левски обяви партньорство с един от големите производители на млечни продукти в България. Логото на компанията ще заеме място на ръкава на официалния мачов екип на столичани. Фирмата поема изцяло снабдяването с млечни продукти на детско-юношеската школа на "сините".

Даниел Боримиров говори след новото партньорство на Левски

На официалното подписване на договора бяха изпълнителните директори на двете страни Даниел Боримиров и Росица Черкезова. „Благодарни сме за подадената към клуба ръка, както и за огромния ангажимент, който поемат към най-важните – нашите подрастващи футболисти. Надяваме се на дълго и ползотворно партньорство“, заяви Боримиров.

ОЩЕ: Без изненади: Ясни са съперниците на Левски и ЦСКА за Купата на България

ВАР-ът на Actualno

„За нас е истинска чест и удоволствие да подкрепим един от най-големите футболни клубове в България. Ние от вярваме в силата на спорта и неговата роля за развитието на младите хора. Партньорството ни с ПФК Левски ни дава уникалната възможност да допринасяме за това развитие от най-ранна възраст. От години работим в подкрепа на спорта сред младите поколения, а сегашното ни сътрудничество е поредната стъпка напред в тази посока“, каза изпълнителният директор на компанията Росица Черкезова.

Представителният отбор на Левски ще играе с новата визия на екипа още в събота на Вечното дерби срещу ЦСКА. Тогава ще бъдат налични за продажба и екипите с новия рекламодател онлайн и в официалния магазин.

ОЩЕ: Левски и Ботев Пловдив в надпревара за 17-годишен талант, "канарчетата" готови да платят повече

💙 Левскари, 🤝 Изключително сме радостни да приветстваме нашия нов партньор – един от най-големите производители на...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, October 15, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес