Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски - Ботев Враца: Кога и къде да гледаме контролите на "сините"?

07 септември 2024, 07:00 часа • 3410 прочитания

Левски и Ботев Враца се изправят един срещу друг днес (7 септември) в контролна среща на стадион "Георги Аспарухов". Двата отбора ще използват паузата за национални отбори, за да проведат проверката. "Сините" няма да разчитат на солиден брой състезатели, които се подвизават за своите държави.

Левски - Ботев Враца: Начален час и ТВ

Столичният гранд ще опита да не губи ритъм преди сблъсъка с ЦСКА 1948 на 15 септември. От другата страна, "зелените лъвове" за пръв път ще са с Христо Янев на треньорската скамейка, който се върна начело на тима, след като Тодор Янчев бе уволнен.

Левски

В колко часа започва Левски - Ботев Враца?

Левски и Ботев Враца вече се срещнаха един срещу друг у нас в мач от втория кръг на Първа лига, когато "сините" разбиха опонента си с 4:0 на "Герена". Сблъсъкът на "Георги Аспарухов" между столичани и врачани ще стартира в 18:00 часа.

Кои телевизии ще предават Левски - Ботев Враца?

Двубоят между Левски и Ботев Враца ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчват мача, е клубната телевизия "ЛЕВСКИ ТВ". Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите контролата НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес