Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левскари донесоха втора поредна победа на Септември, червен картон провали Хебър (ВИДЕО)

20 септември 2024, 18:58 часа • 534 прочитания

Септември София постигна втора поредна победа в Първа лига! Отборът на Николай Митов надви Хебър Пазарджик като гост с 1:2 в двубой от деветия кръг на efbet Лига. Октай Хамдиев получи директен червен картон в 15-ата минута и остави "гробарите" с десет души на терена. Той извърши нарушение за дузпа, която Асен Чандъров реализира.

Борислав Рупанов блести за Септември!

До почивката Душан Вукович възстанови паритета. Четвърт час преди да изтече редовното време обаче Борислав Рупанов отбеляза третото си попадение в рамките на 7 дни и подпечата успеха на "червено-сините". Авторите на двата гола за Септември се подвизават като преотстъпени от Левски.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: С един гол: Лудогорец матира Славия и измести Левски от върха! (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Червен картон предопредели победителя

Първата по-интересна ситуация дойде в 15-ата минута, когато Хамдиев фаулира Бертранд Фурие в наказателното поле и бе изгонен с директен червен картон от главния съдия. С изпълнението на дузпата се нагърби Чандърков, който безкомпромисно вкара за 0:1. Въпреки че столичани бяха по-активни през първото полувреме, малко преди почивката инкасираха попадение.

Рупанов носи победата!

Вукович се оказа най-съобразителен при центриране от корнер и отбеляза с глава във вратата на Димитър Шейтанов. През втората част "червено-сините" атакуваха повече. Митков и Върбанов пропуснаха преди юношата на Левски Рупанов да изведе Септември отново напред в резултата. Полузащитникът се възползва от пас на Митко Митков.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Томаш е преобразил ЦСКА! "Армейците" прегазиха Локо София (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес