Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Костов обяви голяма промяна в Левски и призна за преговори с любимец на "сините"

01 юли 2023, 11:43 часа • 11386 прочитания

Наставникът на Левски Николай Костов обяви първата голяма промяна в тима под негово ръководство. Капитанската лента вече няма да е на ръката на титулярния страж на "сините", а ще отиде при Андриан Краев, със заместници Ноа Сонко Сундберг и Николай Михайлов.

Пламен Андреев вече не е капитан на Левски

"Вече имаме трима капитани и това не са тримата вратари, а Краев, Сонко Сундберг и Михайлов", каза Николай Костов след победата над Етър. Той също така призна, че се водят преговори с бившия халф на "сините" Георги Миланов, който остана без клуб.

ОЩЕ: Вили Вуцов: Легенди на Левски се обръщат в гроба заради избора за капитан

Пламен Андреев

Георги Миланов пред завръщане в Левски

"Водим разговори с Георги Миланов. Мисля, че той е точният човек, който може да попълни празнотата в средата на терена", каза още Костов. И отбеляза един играч, който е "много ценен" за Левски и ще се разчита на него през новия сезон - Асен Митков.

"Асен Митков е много добре. Той мина преглед вчера, днес пропусна тренировката. Той е много ценен играч и от утре влиза в отбора", заяви Костов. Той добави, че Роналдо не е готов за игра, а същото важи и за Хосе Кордоба, който изпитва дискомфорт.

Левски ще се бори за първото място

Николай Костов отново подчерта, че Левски ще се бори за първото място. "С Наско Сираков обсъдихме нещата за развитието на отбора. Въоръжаваме се с оптимизъм. Трябва да вярваме и с подкрепата на феновете да се борим за първото място", каза треньорът на Левски.

Очаквайте рубриката "ВАР-ът на Actualno" с футболни коментари и анализи

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес