Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Костов е разстроен: Краев вкарва гол и дори не се радва, много спорна дузпа (ВИДЕО)

27 ноември 2023, 20:02 часа • 5847 прочитания

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде своето мнение след инфарктния хикс на "сините" срещу Локомотив София в двубой от 18-ия кръг на Първа лига. Специалистът анализира представянето на тима си, в който липсваха основни състезатели, коментира някои съдийски отсъждания и упрекна Андриан Краев, че не се е зарадвал при отбелязването на попадението за 0:2.

"Загубихме спечелен мач": Коментарът на Николай Костов

"Теренът ни затрудни максимално, така и очаквахме. Не успяхме да наложим нашия стил. Доста лоши взаимодействия, но поведохме с 0:2, като загубихме спечелен мач. Няма извинение за това, трябваше да бъдем по-добри и по-умни в последните минути. Отново по подобен начин губим точки от спечелен двубой", започна Костов за равенството между Левски и Локо София.

Липсата на основни "сини" играчи

"Трудно играем без основни играчи. Очаквах повече от тези, които имат по-малко минути. Пролича си отсъствието на основни футболисти, а и нямаме добър баланс. Нямахме добра организация при контрапресата. Загубихме ценни точки от този мач", продължи специалистът.

ОЩЕ: "Наско Сираков не послуша феновете за Борислав Михайлов и сгреши"

Вар БФС Боби Михайлов

Костов има претенции към съдийството

"Имаше и хубави неща, не мога да бъда краен. Не искам да подценявам Локомотив София, трудно преодолим отбор е. Много спорен момент в края на мача. Стана доста тенденциозно против Левски това съдийство. За мен това е много спорна дузпа, която би трябвало да бъде разгледана и от ВАР", добави наставникът на Левски.

Треньорът е разстроен заради Андриан Краев

"Трябва да излезем от тази криза, защото съм убеден, че имаме добри футболисти и добър отбор. Липсваха ключови играчи, губихме бързо топката в атакуващ план. Това не е нашият стил. Видяхте, че Краев отбеляза много хубав гол точно на време. Очаквахме да вдигне духа на отбора, а нямаше емоция, сякаш е на тренировка голът. Това е странно за мен. Просто съм малко разстроен", завърши Николай Костов.

ОЩЕ: Няма спиране: Дори на тръгване Боби Михайлов лъже и маже

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес