Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Клубове от Турция и Норвегия искат национал на България

01 юли 2024, 16:17 часа

Клубове от Турция и Норвегия искат да привлекат национал на България. Става въпрос за 25-годишния краен защитник на Славия Ертан Томбак. Това разкриха колегите от „Блиц“. Според информациите се очаква в следващите дни да има развитие около бъдещето на бранителя.

Реклама

Славия взима сериозна сума за Ертан Томбак

Имената на клубовете, които се интересуват от десния бек не се споменават, но техни представители вече са се свързали с ръководството на Славия за евентуалния трансфер. „Белите“ се надяват да получат сериозна сума за правата на крайния бранител, който според авторитетния сайт „Transfermarkt” е оценен на 500 хиляди евро.

Национален отбор по футбол на България

Кариерата на Томбак

Ертан Томбак е юноша на Черно море, но в началото на 2019-та преминава в Славия със свободен трансфер. До момента той е записал 119 мача за най-стария столичен клуб във всички турнири, в които е реализирал един гол и е направил 13 асистенции. С доброто си представяне той си заслужи място в националния отбор на България, където бе повикан за контролите с Румъния и Словения, като дори бе титуляр при равенството в Любляна.

Преди дни пък Станимир Стоилов взе играч на Славия в Гьозтепе.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес