Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Капитанът на националите призова за „позитивизъм по трибуните“ и начерта целите преди тима

08 юни 2024, 19:52 часа
Реклама

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов бе доволен от равенството срещу състава на Словения, който след дни стартира участието си на Европейското първенство в Германия. Крилото на ПАОК похвали младите състезатели в състава за представянето им и допълни, че трябва да има „позитивизъм по трибуните“, когато „лъвовете“ играят.

Кирил Десподов бе категоричен, че националният отбор се движи в правилна посока. Офанзивният футболист сподели, че следващата цел пред „лъвовете“ е първото място в нашата група на Лигата на нациите. Той коментира и целите, които има с клубния си тим ПАОК.

„Ще атакуваме Лигата на нациите“

Национален отбор по футбол на България Кирил Десподов

Мачът беше тежък. Затрудниха ни в края, но е нормално - имаше умора. Мисля, че се справихме добре. Младите натрупаха доста опит и смятам, че се справиха добре в тези два мача. С това идва самочувствие и по-добра игра в мачовете“.

„Имаме шансове с ПАОК да играем Шампионска лига - това е основната цел за мен на клубно ниво, а в националния ще атакуваме Лигата на нациите. Трябва да трупаме точки. Ще се радвам хората да ни подкрепят и да има позитивизъм по трибуните“, обясни Десподов.

След края на контролата със Словения Илиан Илиев също се прицели в Лигата на нациите.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес