Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Капитанът на Черно море се закани на ЦСКА: Обичаме да играем срещу водещите отбори

25 септември 2024, 17:49 часа • 422 прочитания

Капитанът на Черно море Даниел Димов се закани на ЦСКА преди мача между двата тима този уикенд. Опитният футболист говори пред колегите от „Спортал“ като заяви, че в двубоите с „червените“ винаги има голям тръпка, както и че той и колегите му при „моряците“ обичат да се изправят срещу водещите тимове отбори у нас.

Даниел Димов допълни, че не познава добре играчите на ЦСКА, но пък и това не го вълнува толкова много, тъй като „гледа своята къщичка“. Той бе категоричен, че ако Черно море играе добре, то нещата ще се получат и тимът ще вземе трите точки.

„Мачовете с ЦСКА винаги са с тръпка“

Даниел Димов

„Мачовете с ЦСКА са винаги с тръпка. Този няма да направи изключение. Очаквам да се получи един добър двубой, има какво да покажем един на друг. Очаквам стадионът отново да се напълни и да вземем добър резултат. Концентрираме се за мача с ЦСКА, имат сходни неща от играта заради треньора. Изпълнителите на ЦСКА са на доста високо ниво, очаквам доста по-динамичен двубой“.

„Всеки мач е важен и всеки мач носи три точки, излизаме концентрирани и мобилизирани. Не ги познавам толкова добре техните играчи и не ме интересува толкова техният отбор, гледаме нашата си къщичка. Ако играем добре, нещата ни се получават. Знаем, че са класни футболисти, имат добър треньор, играят офанзивен футбол с доста подавания, обичаме да играем срещу водещите отбори“, каза Даниел Димов.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА е успял да вдигне на крака важен футболист за дербито с Черно море.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес