Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Камбуров и Тунчев на линия за Левски

25 март 2014, 11:33 часа • 5932 прочитания

Водещият голмайстор в "А" група Мартин Камбуров е готов да излезе за Локомотив (Пловдив) срещу Левски, съобщава вестник "Меридиан мач". Пловдивският тим приема "сините" в мач от 29-ия кръг на първенството.

Нападателят имаше сериозни проблеми след пловдивското дерби срещу Ботев, загубено с 1:2 . Камбуров имаше синини и отоци и по двата си крака и това стана причина той да пропусне протоколния реванш от четвъртфиналите на турнира за Купата на България. През миналия уикенд пък отборът на Локомотив почиваше.

В състава на Александър Станков се завръща и защитникът Александър Тунчев, който също беше с травма.

Двамата футболисти вече тренират наравно с останалите си съотборници. Занимания с "черно-белите" поднови и Валери Георгиев, но той все още следва индивидуална програма за подготовка и със сигурност ще остане извън състава вдругиден. Халфът получи частично разкъсване на коленни връзки в първия официален мач за 2014 година срещу Любимец

Последните две тренировки на Локомотив (Пловдив) преди мача срещу Левски пък ще бъдат закрити за фенове и журналисти. Става въпрос за заниманията във вторник и сряда. По-късно днес, 25 март, се очаква Александър Станков да даде традиционния си брифинг.

Двубоят Локомотив (Пловдив) – Левски е в четвъртък, 27 март, от 18:00 ч.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес