Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кабаков изгони Ивелин Попов, но Ботев би в Стара Загора! Славия изгоря в 5-голов трилър в София (ВИДЕО)

14 септември 2024, 22:23 часа • 5935 прочитания

Отборът на Ботев Пловдив успя да победи Берое с минималното 1:0 като гост в мач от efbet Лига. "Канарчетата" доиграха срещата в намален състав, след като звездата на отбора Ивелин Попов си изкара директен червен картон, но това не спря неговия тим да вземе победата.

Ботев Пловдив победи Берое

Единственият гол в мача отбеляза 18-годишният нападател на гостите Нвачукву, който се разписа в края на първото полувреме. През втората част Берое така и не намери път към вратата на гостуващия отбор и в крайна сметка се примири със загубата.

След грубо нарушение и намеса на ВАР: Ивелин Попов получи червен картон

Ивелин Попов пък бе изгонен в 86-ата минута след умишлено и много опасно нарушение срещу противников играч, при което нарани прасеца на съперника. Първоначално Георги Кабаков му показа само жълт картон, но след преразглеждане с ВАР съдията извади червен картон.

Септември победи Славия

В по-ранния сблъсък от шампионата пък отборът на Септември София успя да победи Славия с 3:2 като домакин в столичен сблъсък, изигран в Драгалевци. Това бе първа победа за Септември от началото на новия сезон, с което вече всички отбори в efbet Лига имат поне по един успех.

ОЩЕ: Ботев Пловдив набеляза вратар от Първа лига

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес