Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жереми Петрис с остра атака по Левски, обвини Николай Костов в лъжа

08 февруари 2024, 09:55 часа • 3422 прочитания

Бившият защитник на Левски Жереми Петрис атакува остро ръководството на „сините“. Както е известно, бранителят отказа да преподпише договора си с клуба и за назидание бе пратен във втория отбор. В крайна сметка преди дни той бе продаден на белгийския Шарлероа.

Жереми Петрис говори пред колегите от „Gerena.bg“ като сподели, че предложеният му от ръководството на Левски договор е изглеждал като тотална липса на уважение към него. Той също така обвини треньора на тима Николай Костов в лъжа.

„Никога не съм обещавал, че ще преподпиша“

Николай Костов

„Имах много добри мачове със синята фланелка. Винаги съм се борил за титулярното място и съм се старал да давам най-доброто от себе си на терена. Но договорът, който ми бе предложен да преподпиша, изглеждаше като тотална липса на уважение към труда ми. Точно такива бяха предложени също така и на Краев, както и на Уелтън“.

„Боримиров ме изпрати във втория отбор без причина, тъй като бях заявил, че няма да преподпиша договора си. Винаги съм се държал добре с ръководството на Левски. За да съм напълно откровен, никога не съм обещавал, че ще преподпиша контракта си, но треньорът излъга за това. Вече му бях казал, че няма да подновя договора си, но той каза съвсем различни неща пред журналистите“, изригна Жереми Петрис.

Преди дни Петрис заяви, че се надява ситуацията в Левски да се подобри, тъй като феновете на тима не заслужават това.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес