Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жалко: Илия Груев стана шестият, който отпадна от националния отбор

29 май 2024, 13:07 часа • 2676 прочитания

Илия Груев стана поредният футболист, който отпадна от националния отбор на България за предстоящите приятелски срещи с Румъния и Словения. Това съобщиха за колегите от БТА от щаба на представителния тим.

Илия Груев няма да е на разположение на Илиан Илиев

Според информациите Груев отпада от сметките на Илиан Илиев, тъй като се чувства преуморен физически и психически от тежкия сезон, който имаше с Лийдс в Чемпиъншип. Както е известно, тимът му бе на крачка от класиране във Висшата лига, но загуби решаващия плейоф за влизане в елита от Саутхемптън.

Илия Груев

ОЩЕ: "Пас към миналото": Последният българин, наказал Англия

Родният халф имаше тежък сезон

През този сезон Илия Груев изигра общо 35 мача за Лийдс във всички турнири. В тях българският национал се отчете с един гол и една асистенция. 24-годишният халф обаче е натрупал умора, тъй като в последния малко повече от месец изигра шест мача за йоркширци в битката им за място във Висшата лига.

Георги Иванов - Гонзо Илия Груев

Кои отпаднаха до момента?

Илия Груев пък стана общо шестият футболист, който отпада от сметките на Илиан Илиев в последните дни. Петко Христов и Лукас Петков са аут заради контузии, докато Лудогорец отказа да пусне в националния отбор Спас Делев, Тодор Неделев и Антон Недялков.

Вчера пък стана ясно, че български национал се готви за Румъния и Словения във врачанско село.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес