Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненада: ЦСКА разкарва нов след само 3 месеца в клуба

26 септември 2024, 11:49 часа • 770 прочитания

Ръководството на ЦСКА се готви да се раздели с едно от новите попълнения на тима след само няколко месеца съвместна работа. Става въпрос за 22-годишното крило Иван Тасев, който пристигна при „армейците“ в началото на юли от Пирин Благоевград. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Иван Тасев така и не успя да се наложи в ЦСКА

Както е известно, Иван Тасев акостира в Борисовата градина, след като ЦСКА плати на „орлетата“ около 100 хиляди евро за правата му. Младият футболист обаче така и не успя да се наложи в състава на „червените“ и има само два мача за представителния отбор. В момента той се подвизава в дубъла, но и там не впечатлява с представянето си като за шест мача във Втора лига има едно попадение и една асистенция.

Иван Тасев

ЦСКА търси къде да го преотстъпи, продажба също е вариант

Поради тази причина шефовете на ЦСКА са готови да преотстъпят Иван Тасев в друг отбор. Съществува голяма вероятност той да се завърне в родния си Пирин. Има все пак шанс „армейците“ да продадат фланговия играч срещу скромна сума, ако се намери кой да поиска да го купи. Това обаче може да стане чак през зимния трансферен прозорец. Иван Тасев има договор с „червените“ до лятото на 2027 година.

Вчера пък се заговори, че ЦСКА преговаря с Марио Балотели.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес