Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ивелин Попов убеждава "отсвирен" в Лудогорец да се върне на "Колежа"

19 октомври 2024, 16:32 часа • 536 прочитания

Родните футболисти Тодор Неделев и Спас Делев не попаднаха сред картотекираните играчи на Лудогорец за предстоящите мачове на "орлите" от същинската фаза на Лига Европа. Това бе ясен знак за предстояща раздяла с тях. И въпреки че договорът на Неделев е до лятото на 2026 година, изглежда, разградчани ще преотстъпят опитния полузащитник на друг отбор през зимния трансферен прозорец.

Тодор Неделев пред завръщане в Ботев Пловдив 

Според запознати Лудогорец може да даде Тодор Неделев на Ботев Пловдив под наем за пролетния полусезон, твърди "Тема Спорт". Преди време 31-годишният полузащитник не скри намеренията си да завърши кариерата си на "Колежа", където започна всичко за него. Според информацията в ролята на "преговарящ" е влязъл добрия му приятел Ивелин Попов, който го навива да се върне при "канарчетата". 

Тодор Неделев

Лудогорец ще откупи правата на роден национал

Освен това, "орлите" най-вероятно ще се възползват от опция да откупи правата на българския национал Георги Русев, който е под наем в Разград от швейцарския Сион. Наемът е до края на сезона, но още Лудогорец може да обвърже 26-годишния футболист още през зимата, ако изплати трансферната цена за него. 

ОЩЕ: Кошмар за Лудогорец: Многомилионна звезда се контузи

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес