Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Интересен подход: Томаш разкри как ще бъде избран новият капитан на ЦСКА

13 септември 2024, 13:46 часа • 1180 прочитания

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш разкри как ще бъде избран новият капитан на "армейците". Младият специалист говори на пресконференция днес, като бе категоричен, че във всеки мач различен футболист ще носи лентата. Това ще продължи, докато наставникът не намери истински лидер, който заслужава да бъде избран еднолично за капитан.

Капитанът на ЦСКА трябва да има характер и непримиримост

Александър Томаш допълни, че за да получиш лентата трябва да си убедителен, да си характер и да не се примиряваш. Наставникът на „червените“ сподели, че има няколко човека, които могат да бъдат капитани на ЦСКА, но за да се случи това, те трябва да се докажат.

Александър Томаш

„Във всеки мач ЦСКА ще има различен капитан“

„Във всеки един мач ЦСКА ще има различен капитан, докато не намерим лидер. За мен не е важно да носиш лентата. Това означава друго - че ти си убедителен, че си характер и не се примиряваш. Че излизаш само и единствено за победа. Че мачът не свършва, докато ЦСКА не победи. Това е човекът, който трябва да носи лентата. Все още не съм го намерил този човек. Имам предвид някои неща, но тези хора трябва да се доказват“, каза Александър Томаш.

По-рано днес Александър Томаш заяви, че 11 години е чакал, за да поеме ЦСКА и допълни, че знае къде е проблемът в тима и как да го реши.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес