Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиев видя нарушение при гола на Ботев, за Керкез няма значение дали бие с 1:0 или 5:0 (ВИДЕО)

29 септември 2024, 18:54 часа • 1342 прочитания

Старши треньорите на Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 - Душан Керкез и Валентин Илиев, дадоха своите мнения след минималния успех на "канарчетата" над "червените". Наставникът на столичани видя нарушение при попадението на "жълто-черните". Предводителят на пловдивчани пък не намира разлика между победа с 1:0 и с 5:0.

Липса на енергия и мотивация в Ботев Пловдив

„Не съм доволен от първото полувреме. Лошо първо полувреме от моя отбор. На почивката говорихме – липсваше малко енергия, мотивация, екстра мотивация за този мач. Този мач за мен бе по-важно да не ни вкарат, нулата отзад. Сигурен бях, че ще имаме шанс да вкараме. Доволен съм, честитя на моите момчета. Малко лошо време – дъжд, духа вятър. Много важна победа“, започна Керкез след победата на Ботев Пловдив над ЦСКА 1948.

"Победа с 1:0 и 5:0 е едно и също"

„Липсваше енергия, тонус. Второто полувреме беше доста по-добро. Нормално, имаме нападатели като Трибуле и Мараш. Мараш бе малко в криза, но работи много, помогна му се психологически. Направихме им положения. За мен победа с 1:0 и 5:0 е едно и също. Важно е да имаме дисциплина и да работим като отбор“, категоричен бе той.

Валентин Илиев: Не заслужавахме да загубим

„Със сигурност в един двубой, в който не заслужвахме да загубим. Имахме немалко на брой, в които трябваше да отбележим и немалко на брой ситуации, в които трябваше да стреляме, но не го направихме, а това не е ок. За мен лично имаше фаул при гола. Ботев не ни създаде достатъчно положения, за да кажем, че сме били тотално надиграни. Те показаха по-гояма ефективност от нас“, заяви Валентин Илиев.

ОЩЕ: "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега, г-н Сираков? (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес