Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев след поредното равенство: Липсата на креативност ни лиши от победата

12 октомври 2024, 21:20 часа • 811 прочитания

Отборите на България и Люксембург не успяха да се надиграят и завършиха при нулево равенство на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. В двубоя от третия кръг на Лигата на нациите "лъвовете" продължиха серията си без загуба под ръководството на Илиан Илиев, който записа седем ремита начело. След края на срещата 56-годишният специалист похвали играчите си и назова големия проблем в играта ни - липсата на креативност в атаката.

Илиан Илиев посочи големия проблем на България срещу Люксембург

"Тежък двубой срещу противник, който не заслужаваше тези две загуби на старта. Откъм себераздаване и борба отговорихме, но ако бяхме по-краетивни, можехме да спечелим. Натиснахме последните 20 минути, но не вкарахме", заяви Илиев след края на двубоя.

"Групата не е лека, срещнахме най-добре представящия се отбор в предните квалификациите. Имаме още три мача, в които ще се опитаме да спечелим групата. Не мога да кажа, че съм недоволен, търсих освежаване. Резервите се опитаха да променят развоя, но за съжаление, не успяхме. Относно наказанията имаме 21 играчи и ще опитаме да се справим", каза още той.

Така България временно заема първата позиция в група 3 с актив от 5 точки. По-късно тази вечер Беларус ще посрещне Северна Ирландия.

ОЩЕ: Алекс Колев прегоря от съблекалнята - изпусна нервите си и по чудо не бе изгонен!

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес