Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев обясни рокадите и отсече: Най-после загубихме (ВИДЕО)

22 октомври 2023, 19:03 часа • 2132 прочитания

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение след минималното поражение на "моряците" срещу Левски в двубой от 14-ия кръг на родното първенство. Специалистът анализира представянето на възпитаниците си, които според него са били под напрежение заради серията от мачове без загуба. Наставникът не пропусна да обясни предприетите рокади за сблъсъка.

"Не мога да не съм доволен": Мнението на Илиан Илиев

"Като започна срещата ги притеснихме при изнасянето, успяхме да го направим, но след червения картон се промени мача. Отбор като Левски държи добре топката. Беше важно за тях да се успокоят и да държат топката. Не успяхме да изпълним идеите си. Като цяло от футболистите не мога да не съм доволен. Трябва с 1-2 паса да се опиташ да стигнеш напред. Имаше ситуации, в които губехме топката, и Левски си я връщаше. Загубихме най-после, надявам се вече да играем по-спокойно и да се спре тази психоза", започна Илиев за загубата на Черно море от Левски.

Левски Черно море

Кое е важно за Черно море

"Направихме няколко равни, които ако бяха победи - щяхме да имаме повече точки. Важното е да играем със самочувствие. Левски е отбор, който си подава по-добре топката, и не ни бе лесно срещу него. Аз го казах по-голямата част от играчите ни направиха повече с човек по-малко", допълни той.

ОЩЕ: Николай Костов: Трудно печелим на наш терен, беше важно да победим

Коментар за Даниел Димов

"Не мога да кажа индивидуално за Даниел Димов. Позагуби ритъм с травмите, които имаше. Като цяло в дефанзивен план вършихме добра работа, но там после се поизчерпахме", смята специалистът.

Рокадите на Черно море

"Атанас Илиев влезе, когато Левски се прибра в последните минути. Той е нападател за пенала. А Мартин Милушев го избрахме, защото не бе започвал тази година, трябваше му самочувствие, което ще се трупа с времето", обясни рокадите в своя състав старши треньорът на Черно море.

ГАЛЕРИЯ ОТ ЛЕВСКИ-ЧЕРНО МОРЕ

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес