Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И Арда изригна: Няма да позволим разни Железовци, Давидовци, Васимирци да се подиграват (ВИДЕО)

20 август 2024, 18:50 часа • 1167 прочитания

Ръководството на Арда Кърджали внесе жалба срещу съдийството на Венцислав Митрев, който ръководи двубоя на "небесносините" със Спартак Варна. В публикация в официалните си канали клубът намекна, че става въпрос за тенденция. В съобщението се откроява фрагментът: "...няма да позволим разни Железовци, Давидовци, Васимирци и други да се подиграват с труда на футболистите на АРДА".

В конкретния сблъсък кърджалийци смятат, че са ощетени с две неотсъдени дузпи - едната срещу Чинонсо Офор (в 27 минута), а другата срещу Станислав Иванов (в 89), както и за спестен червен картон за играч на Спартак Вн за нарушение срещу Станислав Иванов (в 40-ата минута).

ОЩЕ: След руска авантюра: Българин се завърна в клуб от Първа лига (СНИМКА)

ВАР-ът на Actualno

Арда постави под въпрос промяната в БФС

Жалбата е адресирана до президента на БФС Георги Иванов и до председателя на Съдийската комисия Давид Борбалан. "Започна новото футболно първенство, с новото ръководство на БФС, а ние продължаваме да говорим за съдиите. Нали щеше да има промяна?", питат от Кърджали.

И от Кърджали скочиха на съдиите

"Ръководството на ПФК АРДА винаги е търсело проблемите вътре в клуба, но когато става дума за очевидни грешки и когато те се повтарят в пореден кръг-няма да мълчим вече. ПФК АРДА е отбор със 100-годишна история и ние няма да позволим разни Железовци, Давидовци, Васимирци и други да се подиграват с труда на футболистите на АРДА", продължават от клуба и навлизат в конкретика за спорните отсъждания. В края на съобщението Арда моли Борбалан да излезе с официална позиция.

Припомняме, че преди дни Левски показа грешките на Кабаков и поиска той да не свири повече мачове на тима (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес