Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голямата звезда на Лудогорец се прицели в трансфер във Висшата лига

30 май 2024, 11:54 часа
Реклама

26-годишният полузащитник Якуб Пьотровски, който само преди няколко дни бе избран за „Футболист на футболистите“ за сезон 2023/2024, коментира изминалия сезон в предаването „Домът на футбола“, като сподели, че се надява на трансфер в по-силна лига и съответно по-силен отбор.

Полякът се надява на трансфер

Капитанът на Лудогорец, който преди това игра за немския Дюселдорф, е оценен на 2,6 милиона евро. „Опитвам се да се представям възможно най-добре. Надявам се да съм заслужил да направя трансфер в по-силна лига и отбор, но ще видим“, каза Пьотровски. Той също добави, че мечтата му е да играе във Висшата лига и че ще работи за това: "Моята мечта е да играя във Висшата лига. Знам, че е трудно за постигане, но ще работя."

Якуб Пьотровски

Полякът коментира и загубата на „орлите“ от Ботев Пловдив за Купата на България, която се състоя на 15 май на националния стодион „Васил Левски“ в София. „Започнахме зле двубоя с Ботев. Те бяха по-гладният отбор. В Лудогорец искаме да печелим всичко“.

Равносметката му за сезона

Пьотровски, който има 11 гола и 5 асистенции от общо 31 мача, каза, че е щастлив от това, което е постигнал като цифри за себе си и завърши с това, че е доволен от сезона си: „Радостен съм от сезона си, защото усетих, че се развивам добре, а това е важно за мен.“

Йорданка Йончева
Йорданка Йончева Отговорен редактор
Новините днес