Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Иванов: БФС и клубовете сме партньори, трябва да гледаме в една посока (ВИДЕО)

08 септември 2024, 22:33 часа • 1026 прочитания

Президентът на България футболен съюз Георги Иванов даде интервю преди двубоя на националния ни отбор срещу Северна Ирландия от Лига на Нациите. Бившият нападател на Левски отбеляза, че е доволен от цялостната политика на родната централа, която е партньор с клубовете.

Георги Иванов преди България - Северна Ирландия

„Моята идея е всички отбори да бъдат равнопоставени, съдиите да са хората, които да взимат правилните решения и да не са главните действащи лица, и да решават мачовете в полза на единия или другия отбор, съдийството трябва да е безпристрастно", заяви Иванов пред клубната телевизия на Ботев Пловдив.

ОЩЕ: Георги Иванов: БФС няма вина за Левски - ЦСКА! Крайно неприятно ми е, че променихме програмата

Георги Иванов-Гонзо

Благодарности към Ботев Пловдив

„Аз благодаря на ръководството на Ботев, което направи така, че да се чувстваме като домакини. Теренът в момента е перфектен, можем само да им благодарим за това, което правят за нас. Когато говорим за българския футбол, ние всички трябва да работим заедно, за да имаме по-добри футболисти в националния отбор, още повече да се развиват клубовете, защото е важно един клуб не само как се развива на терена, а и извън него“, смята президентът на БФС.

„Обнадежден съм за цялостната политика на Футболния съюз, за да гледаме в една посока с футболните клубове, които са наши партньори“, заяви Георги Иванов преди победата на България срещу Северна Ирландия в двубой от Лига на нациите.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес