Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генерал Божигол хвали националите: Показахте на всички, че можете (ВИДЕО)

20 ноември 2023, 11:41 часа
Реклама

Бившият нападател на националния отбор на България Валери Божинов похвали представителния ни тим за добрите мачове, които изигра срещу Унгария и Сърбия в края на квалификациите за Европейското първенство в Германия през лятото. Генерал Божигол, както самият той се нарича, пусна специално обръщение към момчетата на Илиан Илиев в една от социалните мрежи.

Валери Божинов поздрави националите за показаното от тях на терена срещу Унгария и Сърбия и допълни, че е останал впечатлен как футболистите са се борили до последно срещу доста по-класните съперници.

Божинов със специално обръщение

„Здравейте, българи. Здравейте на всички български фенове, обичащи и милеещи за националния отбор. Искам да поздравя националния отбор за тези два мача. Да, не сме победили, не сме се класирали, но поздравления за начина, по който играха и се бориха до последно за фланелката“.

„Искам да поздравя и Илиан Илиев и неговия щаб, както и футболистите. Показахте на всички, че можете. Трябва да си вярвате, да работите, да го искате и да си поставите цели в живота. Убеден съм, че всеки един от вас иска да израсне като човек и футболист“, каза Божинов.

След вчерашното равенство със Сърбия Илиан Илиев заяви, че не сме толкова далеч от съперника, но трябва да изчистим "белите петна".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес