Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Галатасарай следи Филип Кръстев от години, но няма да го привлече

24 юли 2023, 15:16 часа • 2427 прочитания

Българският национал Филип Кръстев продължава да е с неясно бъдеще. За последно халфът се подвизаваше в редиците на Левски, но контрактът му на стадион "Георги Аспарухов" изтече, а Кръстев отказа да го поднови, за да потърси друго развитие на кариерата си.

Къде ще играе Филип Кръстев?

Кръстев е собственост на белгийския Ломел, зад който стои "Сити Футбол Груп". Той обаче най-вероятно ще бъде преотстъпен на друг европейски отбор. В последните седмици и месеци имаше слухове, че Филип Кръстев може да заиграе и в турския гранд Галатасарай.

Филип Кръстев

Въпреки интереса: Галатасарай няма да привлече Кръстев

Според белгийския журналист Свен Клаес обаче Галатасарай няма да бъде следващата дестинация на Кръстев. Той уточни, че турският гранд следи Филип Кръстев от години, но няма да го привлече. В момента българинът води преговори с други клубове, а до няколко дни ще стане ясно къде ще играе.

"Позволете ми да отговоря на този въпрос. Галатасарай следи Филип Кръстев от много години, но това няма да е следващата му дестинация. Все още се водят преговори с други клубове. Решението се очаква до няколко дни", написа Свен Клаес в Twitter, цитиран от Sportlive.bg.

ОЩЕ: Румънски клуб отправи оферта за Филип Кръстев, чака се отговор

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес