Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Кръстев предизвика фурор в столично училище (СНИМКИ)

22 април 2023, 10:49 часа • 2212 прочитания

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев предизвика истински фурор в столичното 128 СУ "Алберт Айнщайн". Халфът на "сините" говори пред подрастващите и им даде ценни съвети. В социалните мрежи талантливият футболист написа: "Липсва ми да съм дете". Той получи множество коментари под публикацията си от ученици, които му благодарят за срещата.

Събитието се проведе на 20 април. Националът ни отиде на гости в столичното училище преди своя тренировка. Кръстев, който е получил покана от учителя по физическо възпитание и спорт Мариян Ангелов, близо час разказва за пътя на своята кариера, се съобщава в сайта на 128 СУ "Алберт Айнщайн".

Това бе поредната среща на учениците с популярен спортист, като част от инициативата „Близо до звездите“, която г-н Ангелов организира през последните две години. Футболистът на Левски бе зарадван с много цветя и лично нарисуван портрет, дело на един от малчуганите.

Междувременно стана ясно, че Филип Кръстев очаква среща с шефовете на Левски, за да обсъдят бъдещето му на стадион „Георги Аспарухов“. Както е известно, българският национал играе под наем при „сините“ от тима на Ломел. 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес