Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Феновете на ЦСКА с ново предупреждение: Няма да сме само 300 в Бистрица

07 март 2023, 21:31 часа • 2185 прочитания

Феновете на ЦСКА реагираха остро на официалната позиция на БФС относно двубоя с ЦСКА 1948. Както е известно привържениците на „червените“ призоваха двубоят между двата тима в неделя да се играе на Националния стадион „Васил Левски“, а не на този в Бистрица, както е по програма. Запалянковците изтъкнаха като причина, че няма как да се гарантира сигурността на всички желаещи да посетят срещата.

Днес от БФС излязоха с позиция, в която обявиха, че те няма какво да направят, тъй като отборът-домакин не е заявил изрично, че иска смяна на стадиона. Също така срещата не е обявена за рискова от експертната група. Поради тази причина от футболната централа обявиха, че няма никакъв проблем мачът да се играе на стадиона в столичния квартал „Бистрица“, който е лицензиран и вече е приемал срещи на тимове с много публика.

Във връзка с последното "становище" на неизтрезняващите от Бояна, бихме искали да заявим следното: Как ще гледаме...

Posted by Трибуна Сектор Г on Tuesday, March 7, 2023

Това не се понрави на феновете на ЦСКА, които излязоха с поредно съобщение в една от социалните мрежи. В него те предупредиха, че няма да бъдат само 300 души (б.р – колкото билета отпуснаха от ЦСКА 1948 на гостите). Те се извиниха на жителите на Бистрица за очертаващото се неудобство и призоваха „разумът да надделее“.

Двубоят между ЦСКА 1948 и ЦСКА е в неделя от 16:45 часа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес