Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фенове на Левски: Забраниха ни достъпа до стадион "Георги Аспарухов" (ВИДЕО)

18 май 2024, 11:15 часа • 3490 прочитания

Сдружението "Левски на левскарите" разкри, че е забранен достъпът на неговите членове до стадион "Георги Аспарухов". На "Герена" се намираше офисът на фен организацията, която ще има нов дом на ул. "Поп Богомил" № 3. Във видеоклип, качен в официалната страница на Сдружението, неговият председател Димитър Костадинов обяви, че решението е взето от ръководството на "сините".

"Левски на левскарите" има нов дом

"С решение на ръководството на ПФК Левски от 13.05.2024 г. е забранен достъпът на сдружението "Левски на Левскарите" до офиса на стадион Георги Аспарухов. Абсолютно очакван ход на провалилите се "управленци" на нашия Клуб. Ръководството на Сдружението незабавно се съобрази с нареждането на Клуба и изнесе и малкото останали вещи от офиса на стадиона, с което и официално приключи преместването на административното част на "Левски на Левскарите" в новото ни студио на ул. "Поп Богомил" № 39", гласи началото на текста, придружаващ поста.

ОЩЕ: „Левски на левскарите“ с отворено писмо до Гонзо и шефа на ПФЛ

ВАР-ът на Actualno

Сдружението захапа Наско Сираков

"Разбира се - не сме и очаквали друго от "нашия" пазител, мажоритар, орденоносец и неговите придворни. Можете да ни изгоните от помещението, но никога не можете да ни изгоните от НАШИЯ КЛУБ, НАШИЯ ОТБОР и НАШИЯ СТАДИОН!", завършва позицията на "Левски на левскарите".

ПРЕДИ ДНИ: Илиана Раева: Наско ще се бори докрай за любимия си Левски

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес