Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето колко плаща Левски за заместника на Рикардиньо

07 юли 2024, 17:42 часа • 2330 прочитания

Португалските медии разкриха колко ще трябва да заплати Левски за заместника на продадения в Чехия Рикардиньо - Мустафа Сангаре. Ръководството на "сините" ще трябва да приготви 175 000 евро за правата на снажния таран.

Левски плаща 175 000 евро за Мустафа Сангаре

Информацията съобщава изданието в страната на Кристиано Роналдо - Record, цитирано от Gong.bg. Третодивизионният Варзим взе Сангаре без пари от Амиен през миналото лято при пазарна оценка 200 хиляди евро и сега ще направи солидна печалба. Очаква се 25-годишният нападател да акостира в понеделник на "Герена".

ОЩЕ: Станислав Генчев разкритикува Левски след хикса с Арда

ВАР-ът на Actualno

Кой е Мустафа Сангаре?

През изминалия сезон Мустафа Сангаре вкара пет гола и направи шест асистенции в 29 мача за Варзим. Кариерата на тарана, който има сенегалски корени, започва във френския Винсен. След това преминава в Расинг, а през 2020 година е купен от Амиен. Следва престой под наем в Борго, а през миналото лято се подвизава за Варзим.

Сангаре ще бъде петият нов в Левски, където вече пристигнаха вратарят Матей Маркович и крайните защитници Майкон и Алдаир, както и дългоочакваният Александър Колев. Освен това столичният гранд чака още един нов футболист (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес