Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кой ще замести Александър Томаш в Спартак Варна

04 септември 2024, 12:53 часа • 686 прочитания

Собственикът на Спартак Варна Павлин Николов е избрал кой да бъде новият старши треньор на отбора. Неговото име е Кирякос Георгиу, за когото това ще бъде втори престой начело на "соколите". Очаква се до час от клуба официално да обявят новината.

Кирякос Георгиу ще бъде новият треньор на Спартак Варна

Информацията съобщават колегите от Sportal.bg, които припомнят, че преди дни Николов разкри, че Георгиу е помагал много на досегашния наставник Александър Томаш и неговия щаб. Младият специалист имал сериозна заслуга за добрите резултати от началото на сезона.

ОЩЕ: Разкриха кой в Спартак Варна е разгадал Левски и как е преживяна раздялата с Томаш (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Треньорската кариера на гърка

Преди малко повече от седмица гъркът пое Академик (Свищов), като стартира сезона с победа, но е постигнал съгласие с ръководството на тима да прекратят работата си само след един двубой заради поканата от страна на Спартак. Днес от 13:00 е насрочена пресконференция, на която ще бъде представен новият треньорски щаб.

За специалиста това ще е втори период в Спартак, след като бе начело на отбора през 2019 година във Втора лига. Освен това Кирякос е водил Родопа и Оборище. Той бе и в щаба на Бруно Акрапович в Локомотив (Пловдив).

ОЩЕ: Спартак Варна и Левски не намериха път към гола, но остават на върха в Първа лига (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес