Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ел Маестро „закотвя“ двама основни защитници на пейката срещу Славия

05 август 2023, 11:05 часа
Реклама

Новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще направи сериозни промени в стартовия състав на тима за предстоящото домакинство със Славия. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите сърбинът с британски паспорт ще „закотви“ двама основни бранители на пейката за двубоя с „белите“. Срещата между ЦСКА и Славия е в неделя от 18:45 часа на стадион „Българска армия“.

Кох и Турицов разочароваха срещу Сепси

Ел Маестро е останал много разочарован от представянето на Мено Кох и Иван Турицов по време на двата мача със Сепси в Лигата на конференциите. Централният бранител и десният бек играха много слабо и поради тази причина ще останат резерви в предстоящия мач.

Иван Турицов

Освен това крайният бранител влезе в остър конфликт с феновете и капитанската му лента бе отнета от ръководството. На мястото на Кох в центъра на отбраната ще се появи Християн Петров, а Турицов ще бъде заменен от Тибо Вион.

Кой ще води атаката на ЦСКА?

Дюкенс Назон

Наставникът на ЦСКА все още не е решил и на кого да заложи на върха на атаката. Дюкенс Назон все още не е в най-добрата си форма, откакто се завърна от турнира „Голд Къп“. Еквадорецът Майкъл Естрада пък продължава да се бори с наднормено тегло и лошо физическо състояние. Именно поради тази причина е много вероятно отново хаитянинът да бъде централния нападател на „червените“ срещу Славия.

Вчера пък стана ясно кога ще се играе първото за сезона дерби между Лудогорец и ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес