Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ел Маестро смята ЦСКА за по-добър, отколкото при Илич преди няколко седмици

06 август 2023, 21:27 часа • 1587 прочитания

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира равенството със Славия у дома в мач от четвъртия кръг на Първа лига. Сръбският специалист призна, че отборът му все още не е на нужното ниво, но е по-добър спрямо загубата от Сепси през седмицата и спрямо представянето преди няколко седмици, когато начело бе Саша Илич.

Критиките към ЦСКА са заслужени

Ел Маестро приема критиките към отбора и ги смята за заслужени, тъй като ЦСКА е длъжен да победи Славия, особено на стадион "Българска армия". "Ние сме ЦСКА и играем у дома срещу Славия. Щом не сме постигнали победа, критиките са заслужени. Не се намираме на нивото, което искаме да бъдем", каза Ел Маестро пред "Диема Спорт".

ГАЛЕРИЯ: Най-добрите моменти от ЦСКА - Славия в СНИМКИ

ЦСКА - Славия

ЦСКА е по-добре спрямо преди няколко седмици

"Организацията, физическата подготовка и кондицията не са на ниво. Все пак мисля, че се представихме по-добре, отколкото в сблъсъка със Сепси и по-добре, отколкото преди няколко седмици. Знам каква е ситуацията в отбора. Виждам момчетата всеки ден. Няма да бъдем там, където искаме в следващите дни. Ще ни отнеме повече време", добави още той. 

Ел Маестро вярва, че ЦСКА може да победи Лудогорец

Ел Маестро смята, че ЦСКА има качествата да се бори за победа при гостуването на шампиона Лудогорец след седмица. "Много неща ще трябва да променим. Генерално имаме качествата да се сражаваме с Лудогорец. За 6 дни ще бъде трудно, футболът е странна игра. Отиваме с нагласата да победим и ще опитаме да го направим", заяви Ел Маестро.

КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА: ЦСКА се управлява като държавата - на ротационен принцип!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес