Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Двукратен шампион с Левски: Хора като Мило Борисов са нужни на клуба

20 септември 2024, 16:22 часа • 379 прочитания

„Хората като Мило Борисов са нужни на клуба, за да има финансова сигурност“. Това заяви двукратният шампион с Левски Михаил Вълчев пред колегите от „Мач Телеграф“. Както е известно, собственикът на генералния спонсор на „сините“ влезе вчера в Надзорния съвет на столичани.

Мишо Вълчев сподели, че Левски постепенно си стъпва на краката след тежката финансова криза, в която бе изпаднал клуба преди няколко години. Бившият нападател коментира и наболялата тема с евентуалното изграждане на нов стадион на „сините“.

„Явно Мило Борисов наистина помага“

Михаил Вълчев

„Явно Мило Борисов наистина помага на Левски, за да влезе в НС. Предполагам, че ще има полза от това. Виждаме, че постепенно Левски си стъпва финансово на краката. Със сигурност Наско Сираков има заслуга за това, но заслуга имат и хората, които са около него и помагат финансово. Със сигурност заслуга имат и феновете, които не спират да купуват карти, билети, фланелки, шалове и какво ли още не. Те са до отбора постоянно. Хора като Мило Борисов са нужни на клуба, за да има финансова сигурност. Вероятно ще има и други промени“.

„Заговори се и за вдигане на нов стадион, но не знам кой ще финансира подобно нещо. Ако се прави ново съоръжение, това ще отнеме време. Трябва да се прецени къде ще играе Левски. Не знам кое ще бъде правилно и дали няма да е по-добре просто да се сложи козирка на сегашния Сектор А. Ако пък вече е късно, ще е най-добре да се прави нов стадион. Най-важното е да има финансиране за него“, заяви Вълчев.

След влизането на Мило Борисов в Надзорния съвет на Левски пък един от най-известните фенове на тима заяви, че това е моделът "бащица" в най-извратения му вид.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес