Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Два дни преди мача: ЦСКА 1948 поиска отлагане на дербито с ЦСКА

09 август 2024, 11:27 часа • 614 прочитания

ЦСКА 1948 е поискал отлагане на двубоя с ЦСКА само дни преди мача. Това разкри изпълнителният директор на тима от Бистрица Добрин Гьонов пред колегите от „Дспорт“. Както е известно, срещата от четвъртия кръг на Първа лига трябваше да се състои в неделя от 19:00 часа.

ЦСКА 1948 е на крачка от плейофите в Лигата на конференциите

Снощи ЦСКА 1948 победи кипърския Пафос с 2:1 в мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите и само на крачка от плейофите за влизане в групите на надпреварата. Именно поради тази причина отборът от Бистрица е поискал от БФС да отложи дербито с ЦСКА за по-късна дата. Очаква се молбата да бъде уважена от футболния съюз.

ЦСКА 1948

„Предстои ни тежък реванш срещу Пафос“

„Входирахме молба за отлагане на срещата в неделя. Предстои ни тежък реванш срещу Пафос, организацията на пътуването е доста сложна, а и ни очакват високи температури в Кипър. Ще опитаме да съхраним всички сили и това е причината за искането ни“, обясни Добрин Гьонов.

Това е неприятна новина за ЦСКА, тъй като "армейците" очакваха новият нападател на тима да направи официалния си дебют именно срещу ЦСКА 1948

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес