Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дунав Русе - Левски: Кога и къде да гледаме мача за Купата на България? (обновена)

22 ноември 2023, 17:00 часа • 5869 прочитания

Българският футболен гранд Левски гостува днес на тима на Дунав Русе в мач от 1/16-финалите на Купата на България. "Сините", които вдигнаха трофея през 2022-ра, започват участието си през сезон 2023/2024 с визита на шестия във временното класиране на Втора лига.

Дунав - Левски: Начален час и ТВ

Левски започна много силно новия сезон, като демонстрира отлично представяне в европейските клубни турнири, където стигна до плейоф. След това обаче при "сините" се забеляза спад и в играта, и в резултатите, като за това спомогнаха и някои кадрови проблеми.

ОЩЕ: Левски съвсем окуця за гостуването на Дунав 

Левски - Берое

В колко часа започва мачът Дунав Русе - Левски

Такива не липсват пред Николай Костов и за предстоящия мач в Русе. Въпреки това "сините" са изявен фаворит и ще търсят победа в редовните 90 минути на всяка цена. Срещата между Дунав и Левски на градския стадион в Русе е с начален час 18:00 българско време.

*По-късно излезе и групата на Левски за двубоя с Дунав, като в нея влизат едва 16 футболисти - 14 полеви и още двама вратари. Това означава, че "сините" ще имат само три полеви резерви за този двубой. Можете да видите групата на Левски за мача с Дунав в Sportlive.bg.

Коя телевизия ще дава Дунав - Левски

Сблъсъкът между Дунав и Левски ще бъде излъчен и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи срещата между двата отбора, е Diema Sport. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Дунав - Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Балкан Ботевград - Лудогорец: Начален час и ТВ

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес